Voorstellen.

HiFive begeleiding en Welzijn trainingen & coaching is opgericht door Sabine Rink. Ze is vanaf 1990 hulpverlener en vanaf 2013 ondernemer in de zorg. Ze heeft gezien en zelf ook ervaren wat belangrijk is voor mensen in een kwetsbare periode en hoe belangrijk het is om in een veilige cultuur als hulpverlener binnen een organisatie te kunnen werken.  Ze is sociaal betrokken, openhartig en straalt een groot enthousiasme uit in haar werk. 

Erik Vermeer is oprichter van HiFive re-integratie. Erik begeleidt vanuit zijn positieve instelling mensen die willen participeren of een passende baan zoeken. Hij denkt in mogelijkheden en vanuit de filosofie van HiFive kan hij mensen in hun kracht zetten en begeleiden naar een passende werkplek.


Trainer

Met de ervaringen die Sabine heeft opgedaan als hulpverlener (ambulant begeleider en POH-GGZ), docent, trainer en ondernemer kun je haar inhuren als trainer. Ze geeft trainingen vanuit de Stichting IPH en leert mensen om te werken met de methode Positieve Gezondheid. Sabine en Erik zijn gecertificeerd trainer door Core Quality International zodat ze de kernkwadranten professioneel kunnen inzetten tijdens trainingen en coachingsessies.


Coach 

De kennis die Sabine als ondernemer heeft opgedaan combineert ze met werken vanuit haar hart en intu├»tie. Ze kan snel zaken over- en doorzien. Met deze kennis en eigenschappen coacht ze startende ondernemers (ZZP), maar ook ondernemers die al langer onderweg zijn en die behoefte hebben aan een sparringpartner.  Door de gesprekken met Sabine kun je inzichten krijgen in wie je bent en ontdek je wat je drijfveren en talenten zijn. Maar ook je valkuilen en patronen. Je gaat ontdekken waar je energie van krijgt en hoe je meer kan loslaten. Door de gesprekken ontdek jij hoe jij het beste uit jezelf en anderen kan halen.  


HiFive

HiFive werkt met kleine enthousiaste teams en is een lerende organisatie. Iedereen krijgt de kans om binnen het team zich te ontwikkelen en te doen waar hij of zij goed in is. We hebben als missie dat we mensen helpen gelukkiger te worden en daarom besteden we daar binnen het team ook veel aandacht aan. We hebben plezier in ons vak en stimuleren elkaar om te groeien. De begeleiders hebben een WO, HBO of MBO-4 niveau opleiding met EVC-traject. Het team bestaat uit sociaal pedagogische hulpverleners, maatschappelijk werkers en jobcoaches. Niels Farenhorst (klinisch neuropsycholoog) ondersteunt onze teams. We hebben samen een ruime ervaring in de hulpverlening. 


We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een stoornis in het autistisch spectrum, persoonlijkheidsstoornissen, ADHD/ADD, depressie, angsten, schoolverzuim, hoogbegaafdheid, opvoeding en pubertijd. Of wanneer iemand door tijdelijke problemen een steun in de rug nodig heeft begeleiden we richting werk, opleiding en begeleiden we richting een zo zelfstandig mogelijk leven.


Sleutelwoorden van de begeleiding zijn: 

  • Betrokken
  • Transparant
  • Betrouwbaar
  • Creatief
  • Deskundig
  • Ondernemend
  • Out of te box


HiFive heeft een Raad van Commissarissen en een Cli├źntenraad. Samen hebben wij als doel om, als jij bij ons aanklopt, jou te begeleiden naar een gelukkiger leven.

Team HiFive

Wil jij verder groeien en kunnen wij je daarbij helpen?.