Even voorstellen.

HiFive is opgericht door Sabine Rink. Ze heeft 30 jaar ervaring in de hulpverlening. Ze heeft gezien en zelf ook ervaren wat mensen nodig hebben in een kwetsbare periode van hun leven.  Van daaruit heeft ze HiFive opgericht. Ze is sociaal betrokken, openhartig en straalt een groot enthousiasme uit in haar werk.


HiFive werkt met kleine enthousiaste teams. Iedereen krijgt de kans om binnen het team zich te ontwikkelen en te doen waar hij of zij goed in is. We hebben als missie dat we mensen helpen gelukkiger te worden en daarom besteden we daar binnen het team ook aandacht aan. We hebben plezier in ons vak en stimuleren elkaar om te groeien. De begeleiders hebben een WO, HBO of MBO-4 niveau opleiding. Het team bestaat uit sociaal pedagogische hulpverleners, maatschappelijk werkers, jobcoaches en krijgt extra ondersteuning van een klinisch neuropsycholoog en een orthopedagoog. We hebben samen een ruime ervaring in de hulpverlening. 


We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een niet aangeboren hersenbeschadiging (NAH), een stoornis in het autistisch spectrum, persoonlijkheidsstoornissen, ADHD/ADD, depressie, angsten, schoolverzuim, hoogbegaafdheid, opvoeding en pubertijd. Of wanneer iemand door tijdelijke problemen een steun in de rug nodig heeft begeleiden we richting werk, opleiding en begeleiden we richting een zo zelfstandig mogelijk leven.


Sleutelwoorden van de begeleiding zijn: 

  • Betrokken
  • Transparant
  • Betrouwbaar
  • Creatief
  • Deskundig
  • Ondernemend
  • Out of te box


HiFive heeft een raad van Commissarissen en een Cliƫntenraad. Samen hebben wij als doel om, als jij bij ons aanklopt, jou te begeleiden naar een gelukkiger leven.


Begeleiding aanvragen.

Ben je de grip kwijt op je leven door psychische problemen? Kun jij de draad niet goed oppakken na een niet aangeboren hersenbeschadiging? Wil je van alles maar kom je niet meer vooruit? Hifive biedt gespecialiseerde begeleiding bij jouw thuis bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. We gaan samen je kracht ontdekken en versterken. We stemmen de ondersteuning af op jouw wensen en de doelen die jij wilt halen in je leven.