Missie en visie.

HiFive is HKZ gecertificeerd. We werken met kleine zelfsturende teams van ongeveer 8 a 10 begeleiders. We werken professioneel, maar vooral laagdrempelig, persoonlijk en transparant op het gebied van psychosociale begeleiding. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die vastlopen en tijdelijk extra steun in de rug kunnen gebruiken: een vertrouwenspersoon! We begeleiden volwassenen, jong volwassenen, jeugd en gezinnen. Hifive staat in dienst van jou. Dat is onze belangrijkste motivatie.

Missie
We willen een maatschappelijke ondernemer zijn die waarde toevoegt aan de gemeenschap in haar werkgebied. Dit werkgebied ligt binnen de gemeente Zutphen, Apeldoorn, Epe, Heerde, Deventer, Raalte, Olst/Wijhe, Zwolle, Kampen, Harderwijk, Ermelo, Zuidwolde, Oldebroek, Meppel, Hoogeveen, Emmen. We begeleiden jou wanneer je de regie kwijt bent en je niet meer mee kunt doen in de maatschappij. In iedere fase van het leven, van jong tot oud, heeft Hifive het doel om iedereen te begeleiden naar maximaal geluk en wil Hifive het beste uit mensen halen. Hifive beweegt zich in de lijn van gespecialiseerde psychosociale begeleiding en gezinsbegeleiding thuis.

Visie
HiFive streeft ernaar dat mensen die begeleid worden door HiFive na een begeleidingstraject weer grip hebben op hun leven. Binnen de mogelijkheden die mensen hebben kan HiFive ze begeleiden naar een gelukkig, gewaardeerd, veilig en gezond leven. Samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel, waardoor de WMO en het Centrum Jeugd & Gezin binnen ons werkgebied vertrouwen in ons hebben. We hebben korte lijnen met de begeleiders onderling en we werken in zelfsturende teams. HiFive staat bekend als een organisatie die open, transparant en enthousiasme uitstraalt. HiFive is altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. We streven ernaar om middels verbinding met elkaar, openheid en een gezonde dosis humor de beoogde doelen te halen.