Gezinsbegeleiding.

HiFive biedt naast individuele psychosociale begeleiding ook gezinsbegeleiding. Dat betekent dat het hele gezin als geheel begeleiding krijgt. Een gezin is een bijzonder en complex systeem. Niets staat los van elkaar en daarom werkt HiFive bij gezinsbegeleiding samen met alle gezinsleden om de situatie binnen het gezin te verbeteren.

HiFive biedt begeleiding op maat in het gezin en de omgeving. Deze begeleiding kan je aanvragen wanneer je als ouders problemen in de opvoeding ervaart. We sluiten aan bij de hulpvragen van ouders en kind en zoeken samen naar oplossingen en mogelijkheden. Op deze manier kun je als ouders  zelfvertrouwen krijgen in de opvoeding en handvatten vinden om anders om te gaan met bepaalde situaties en gedrag.

Begeleiding aanvragen.

Ben je de grip kwijt op je leven door psychische problemen? Kun jij de draad niet goed oppakken na een niet aangeboren hersenbeschadiging? Wil je van alles maar kom je niet meer vooruit? Hifive biedt gespecialiseerde begeleiding bij jouw thuis bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. We gaan samen je kracht ontdekken en versterken. We stemmen de ondersteuning af op jouw wensen en de doelen die jij wilt halen in je leven.