Ervaringen.

 • Jolanda.

  Mijn ervaring met HiFive is heel positief. Ik kwam via de WMO consulent bij HiFive terecht toen ik in een slechte periode zat na een aantal negatieve ervaringen en moeilijke gebeurtenissen. Sabine zocht een begeleider die bij mij paste en zo leerde ik Miranda kennen. 

  Mijn vertrouwen in de hulpverlening was ik kwijt, maar samen lukte het mij toch om weer vertrouwen op te bouwen. Door een luisterend oor te bieden, er te zijn als het even moeilijk gaat, advies te geven, begrip, veel geduld en mij te helpen met 'puzzelstukjes' leggen. En samen de praktische dingen doen die ik lastig vind.

  Bij Miranda vind ik rust, positiviteit en humor, gelijkwaardigheid, inlevingsvermogen in mijn denkwereld en het meest belangrijke: een veilige plek om te leren. Zij is de meest autismevriendelijke hulpverlener die ik ooit heb ontmoet. 

 • Anoniem.

  De begeleiding (door Sabine), was heel fijn!. Zij is de rust zelve, luistert, denk mee en laat je uitpraten.

  Door doelen te stellen, daarover te praten, werden dingen op de rit gezet, waardoor alles makkelijker werd.

  Ik ben heel positief over de begeleiding die ik gehad heb.
 • anoniem.

  Toen ik 15/16 was zat ik behoorlijk met mijzelf in de knoop, ik was zwaar depressief en heb een vorm van autisme. Veel dingen qua school deed ik niet meer en in die periode deed ik ook aan een dagbesteding. Voelde me vaak alleen en had moeite met het zelf ondernemen van dingen. Tot ik een begeleider kreeg Sabine. Vond het heel fijn omdat ze me hielp met dingen waar ik moeite mee had. En zelfs als ik een dag niks wilde doen omdat ik me ongelukkig voelde trok ze me eruit en gingen we een hapje eten. Dat creƫerde ook een band waardoor ik het idee kreeg dat ik over alles kon praten. Ik voelde me daardoor beter en ging daardoor regelmatig dingen doen. En dat hielp me een beetje uit mijn sleur. En ook om een begeleider te hebben de enigszins op mij lijkt. Nu vele jaren later (21) gaat het super en ben al 3 jaar helemaal stabiel. En ben blij dat ik er ook nog eens een vriendschap aan heb overgehouden!

 • Cor.

  De begeleiding van HiFive is ongecompliceerd en to te point!
 • Martin.

  HiFive is daadkrachtig, betrokken, prettig, behulpzaam. Een goede begeleiding!

 • Henriette.

  Respect, meedenken, spiegelen, ventileren, praktische zaken samen doen.

  Dacht dat het me nooit zou lukken om uit mijn situatie te komen. Grote stappen gemaakt inmiddels!!

  Precies de hulp die bij mij past!
 • Eline.

  Zonder hulp van hifive met in het bijzonder Karin en Jente, had ik niet geweten hoe ik uit mijn problemen had moeten komen. Jullie zijn toppers!

Page:

Wij van HiFive zijn benieuwd wat jou ervaring met ons is. Verstuur een bericht en deel je ervaringen.