Naar Werk.

Wil jij zo snel mogelijk aan de slag wil in een baan waar jij blij van wordt? HiFive heeft een netwerk aan bedrijven in de omgeving. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres voor het vinden van een passende baan. In drie fasen gaan we je helpen aan een passen baan. 


Fase 1. Intake 

Tijdens de intake maak je kennis met je coach en bepaal je samen de zoekrichting naar werk. We brengen samen jou talenten en drijfveren in kaart zodat we praktische handvatten krijgen voor het traject wat we samen gaan inslaan.

2. Kompas naar werk

Naar aanleiding van de uitkomst van het intakegesprek een re-integratieplan opgesteld. De trajectonderdelen kunnen zowel individueel als groepsgewijs worden gevolgd afhankelijk van de mogelijkheden.

Tijdens onze sollicitatietraining kun je inspiratie op doen van mede sollicitanten. Je krijgt hier slimme tips hoe je zo snel mogelijk aan een baan kan komen. je leert een brief schrijven en hoe je een goed gesprek kan voeren. We hebben ook video’s voor je met belangrijke tips en tricks.

HiFive heeft een Social Media training waar jij de mogelijkheden leert van werk zoeken via sociale media zoals LinkedIn en Facebook.

3. Het vinden van een baan 

Heb je een Wajong uitkering? Dan start de coach direct na de intake actief met het zoeken naar een baan. Wij willen je op een werkplek plaatsen waar jij je verder kan ontwikkelen. Wij leren jou om jezelf te presenteren tijdens een gesprek en we je denkt mee over zoekrichting en werkgevers.Heb jij een WIA uitkering? Dan zal de coach jou helpen om een baan te vinden. We leren je hoe jij je  eigen netwerk kan inzetten en je krijgt inzicht in hoe jij jezelf het beste kan presenteren en hoe jij het beste op zoek kan gaan naar een baan.


Wil jij verder groeien en kunnen wij je daarbij helpen?.